Wil je gaan badmintonnen? 

Wij bieden je de mogelijkheid om eerst kennis te maken met onze club. Misschien is dit ook wel je eerste kennismaking met de badmintonsport. Voor dat geval hebben wij leenrackets ter beschikbaar.
Bij ons kun je daarom gewoon een aantal keer meespelen/trainen. Zo kun je ontdekken of badminton bij je past en of je je thuis voelt bij onze club. 

Wat kost een lidmaatschap? 

Lid zijn van BCZeist heeft de scherpe prijs van € 150,– per jaar en inschrijven is gratis! Indien je in de loop van het seizoen lid wordt, betaal je alleen voor de maanden die je daadwerkelijk speelt.

ACTIE: Wanneer je nu lid wordt, krijg je een koker met shuttles gratis!

Hoe meld ik me aan? 

Als je lid wilt worden van onze club, vragen we je een inschrijfformulier in te vullen. Je ontvangt van ons een inschrijfformulier als je langskomt op onze club. Kom langs op woensdagavond tussen 19.45 uur en 22.15 uur in Sporthal Dijnselburg te Zeist. Meld je vervolgens bij één van de bestuursleden. Wij begeleiden je de eerste avond en introduceren je bij andere leden. Indien gewenst kun je meteen starten met een gratis beginnerstraining.

Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden op via de onderstaande link. Als je het formulier hebt ingevuld, kun je het inscannen en mailen naar info@bczeist.nl

Download inschrijfformulier

Meer informatie: 

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Helma de Bruijn op telefoon 06 – 22 70 45 86 of je kan een e-mail sturen naar info@bczeist.nl