Donderdag 29 september 2016 gaat de Rabobank Clubkascampagne weer van start. De Rabobank stelt een bedrag van € 100.000,- ter beschikking voor het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug bepalen door te stemmen hoe dit geld onder de 135 deelnemende verenigingen wordt verdeeld. Hoe meer mensen op onze club stemmen, hoe hoger de bijdrage voor onze club.

Je kunt stemmen als je klant bent van de Rabobank en lid van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Tot maandag 17 oktober kan je hiervoor met behulp van je persoonlijke code inloggen op de site van de Rabobank: https://www.mijnbankenik.nl/uhr/clubkascampagne

Ben je wel lid van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug, maar heb je geen persoonlijke inlogcode ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@uhr.rabobank.nl o.v.v. stemcode Clubkas Campagne. Je ontvangt dan alsnog een inlogcode.

In totaal mag je 5 keer je stem uitbrengen. Zou je één van je stemmen willen uitbrengen op Korfbalvereniging RDZ? Door het uitwisselen van onze stemmen proberen we samen tot een zo hoog mogelijk bedrag te komen!

Rabo Clubkas Campagne 2016 gaat van start!