Zaterdag 17 september was het dan zover…Het jubileum-uitje wegens het 60-jarig bestaan van BC Zeist. Vele leden waren naar de Happerij en Tapperij in het mooie stadje Amersfoort gekomen. We begonnen met een heerlijke lunch met soep, broodje kroket en nog andere heerlijk belegde broodjes. Na wat twijfelachtige weerberichten was het toch een prachtige dag voor de buitenactiviteiten die op het programma stonden. We begonnen met een stadswandeling. De ene groep ging naar de Muurhuizen terwijl de andere groep richting de Koppelpoort ging. Na deze wandeling was het tijd voor een lekker gebakje waarna we vervolgens nog een rondvaart kregen. Als afsluiting was er nog wat te drinken in de Happerij en Tapperij. Al met al was het een geslaagde en gezellige dag.

Onderstaand artikel komt uit De Nieuwsbode-Zeist van woensdag 21 september 2016.

nieuwsbode_lustrum2016

Lustrumfeest 1956 – 2016